Oldalak

2014. április 8., kedd

Beszámoló a 8. Coca-Cola Testébresztő Fitnesz Napról

Szombaton, 2014. április 5-én a Syma Sport- és Rendezvényközpontban nyolcadik alkalommal került megrendezésre a Coca-Cola Testébresztő Fitnesz Nap, amelyen hét órán át, egy időben 13 színpadon zajlottak a legújabb trendeknek megfelelő órák. Vonzónak bizonyult a kínálat vagy a rendezvény mottóját vették komolyan a résztvevők: Mozogj Velünk az egészségedért!
A mozgás 2900 megszállottja töltötte a napját a fitnesz bűvöletében.
A Coca-Cola Testébresztő Program 2005 óta fáradozik azon, hogy minél több ember figyelmét hívja fel az aktív, egészséges életmódra és a kalória-egyensúly fontosságára.
Nagy sikere volt a különböző termekben és színpadokon tartott óráknak, hiszen a legnépszerűbb magyarországi oktatók, a szuper program, a tökéletes helyszín mind ezt szolgálta.
A teljesség igénye nélkül a nap legsikeresebb előadói: Varró Gyula, Béres Alexandra, Katus Attila, Szentgyörgyi Romeo, Geszler Dorottya, Tatarek Rezső és számos más prezenter.

Romeo egy táncos Cardiomix órát tartott, amit nagyon élveztek a lányok....talán a ruha is számított, amit választott magának:) 










A 3500 m2-es Fitnesz Park területén mindenki kipróbálhatta a legújabb, legnépszerűbb fitneszeszközöket, megismerkedhetett a legújabb trendekkel és sporteszközökkel, valamint szaktanácsadáson és fittségi felméréseken vehetett részt.
Természetesen a legnépszerűbb standok között volt a mi standunk is:) Ennek bizonyítéka, hogy egész nap sor állt a Flabélos-oknál, most ki lehetett próbálni az ÚJ GENERÁCIÓS FLABéLOS-t. 
A CHILI is rendkívül népszerű volt, 10 készüléket vittünk, de néha így is kevésnek bizonyult. elszántan küzdöttek a lányok és a fiúk is. Ki pecsétért, ki a "CSAK 1 perc és NYERHETSZ!" játékunkon izzasztotta meg magát a nyereményért, ami nem volt más, mint egy hamisítatlan OTO CHILI.

A "CSAK 1 perc és NYERHETSZ!" játékunkon a véghajrá nagyon izgalmasra sikerült a lányoknál, de végül Füle Zsuzsanna került ki győztesként, aki éppen Fitnesz Modell versenyre készül és kölcsön szerette volna kérni egy ismerősétől a CHILI-jét a felkészüléshez, de most már nem kell!!! Az övé lett egy OTO CHILI!!!! :)
A fiúk közül Koltai Ádám bizonyult a legjobbnak szombaton. Gratulálunk nekik!

Kövessétek a blogunkat és a Facebook oldalainkat, hogy hol találkozhattok velünk legközelebb!

További információ:
OTO FLABéLOS
http://www.mediwel.hu/FLABeLOS_vibracios_edzogep.html
OTO CHILI
http://www.mediwel.hu/OTO_Chili_kockahas_gep.html

2014. április 1., kedd

8. Coca-Cola Testébresztő Fitnesz Nap 2014. április 5-én

ÉBRESZTŐŐŐŐŐŐŐ, itt a TAVASZ!!!!!!! :)

2014. Április 5-én nyolcadik alkalommal tárja ki kapuit a SYMA Sport-és Rendezvényközpont a testmozgás és az egészséges életmód kedvelői előtt. 
Szombaton várunk mindenkit a 8. Coca-Cola Testébresztő Fitnesz Napon.

Miért érdemes megkeresned minket?

1. Látogass el a standunkra és vigyél haza egy OTO CHILI kockahas gépet a mindig nagy sikerrel és izgalmakkal zajló "CSAK 1 perc és NYERHETSZ!" játékunkban! 
Szentgyörgyi Romeoval is lesz lehetőséged találkozni, közös fotót készíteni, tanácsot kérni.

2. Ha nem vágysz kihívásra, akkor is érdemes megkeresned minket, mert kipróbálhatod  az ÚJ GENERÁCIÓS FLABéLOS gépünket is.

3. A Coca-Cola játékában 5 pecsétet kell összegyűjtened, cserébe értékes ajándékot kapsz. Nálunk gyűjthetsz be 1 pecsétet az 5 közül:)

Tavaly Ők nyerték az OTO CHILI Kihívást - Idén Te nyered meg?

2013-ban is sok elszánt résztvevő küzdött az OTO CHILI-ért


A kínálatban több,mint 10 színpad és 70 edzéstípus szerepel, amelyből megtalálhatod kedvenc programodat.
Az órák szakmai színvonaláért és vezetéséért Magyarország ismert oktatói felelnek, színpadra lép többek között Varró Gyula - a Coca-Cola Testébresztő program nagykövete, Béres Alexandra, Péntek Enikő, Katus Attila, Tatarek Rezső, Sifi és a Kangoo Team is.

Bővebb információk és jegyvásárlás: www.fitnesznap.hu

Várunk mindenkit szeretettel egész nap!

Termékeinkről az alábbi oldalainkon olvashat:
OTO FLABéLOS
OTO CHILI