Oldalak

2015. november 18., szerda

Egy Csepp Figyelem Világnap – A Cukorbetegek Napja

Évek óta támogatói, kiállítói vagyunk az Egy Csepp Alapítvány rendezvényének, melynek idén november 15-én a Syma Csarnok adott otthont.  Ez tulajdonképpen egy ingyenes családi élménynap, melyen szűrésekkel, tanácsadással egybekötötten a család minden tagjának kikapcsolódást kínálnak a szervezők. Az esemény idén is nagyon sok látogatót vonzott: a közönség nagy része cukorbetegséggel küzd, sokan vidékről is érkeztek buszokkal.



A Mediwel standján egész nap próbálgathatták azokat a készülékeket, amelyek a diabétesszel élőknek nyújtanak segítséget, elsősorban vérkeringés-fokozó gépeinket: a FLABéLOS-t, az OTO Electro Therapadot, és a legeslegújabb SPORT FLABéLOS-t. Sokan több mint egy órát időztek standunknál, több gépet is teszteltek egymás után. 



Budai bemutatótermünkben már járt vevőinkkel is találkoztunk, akinek már van saját Therapad-juk, szívesen megosztották tapasztalataikat a géppel kapcsolatban, elégedettek voltak, néhány hete már használják otthonukban. Volt, aki az unokájától kapott ajándékba FLABéLOS-t, jó volt hallgatni az őszinte, pozitív tapasztalatát.



Óriási érdeklődés övezte a novemberben bevezetett SPORT FLABéLOS-t, ezt a gépet szinte mindenki ki akarta próbálni. Annak ellenére, hogy a jó kondícióban lévő, sportosabb célcsoportnak ajánlottuk a készüléket, idősebb hölgyek is öntudatosan jelezték, hogy mindenképpen kipróbálnák. A karok izomzatát fejlesztő gumiköteleket kimondottan élvezték és nagyon ügyesen tornáztak vele! Aki ismerte a klasszikus FLABéLOS-t, nagyon kíváncsian állt az új sport változatra. Többen jelezték, hogy otthonra szeretnének ilyet!










A tombolasorsoláson az OTO e-Shape alakformáló, helyi zsírbontó eszközünket egy kismama nyerte meg, 

a másik nyertes pedig egy OTO Swing passzív aerob edzőgép tulajdonosa lett. Nagyon hálás és boldog volt. A Mediwel standján saját nyereménye mellett az e-Shape-et is kipróbálta, sőt meg is rendelte! Ő volt a nap legszerencsésebbje: hiszen értékes és hasznos, alakformáló, keringésjavító, egészségmegőrző Mediwel gépekkel megrakottan térhetett haza J


A talpalásban elfáradt lábak feszültségét OTO Adore Foot talpmasszírozóink űzték el: kisimultan, felfrissülten léphettek ki a gépből azok, akik kipróbálták a 15 perces isteni masszázsélményt.












Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése