Oldalak

2015. január 21., szerda

Sportos nap a ROSSMANN-nál

Januárban a gondoskodó vállalatok sorában a Rossmann-nál jártunk, ahol ennek az üdítően vidám és fiatalos cégnek mutathattuk be a termékeinket. 9 és 15 óra között folyamatosan csorogtak hozzánk a dolgozók (40-50 fő összesen), és lelkesen, nyitottan, érdeklődően kérdeztek egész nap a gépekkel kapcsolatban.

Gépeink egész nap mozgásban voltak
A csapatból többen is rendelkeztek már otthon FLABéLOS-szal, OTO Chilivel, de aki nem, az most szakértő segítség mellett próbálhatta ki őket. Az érkező dolgozók a Flabin kezdtek, utána jött egy kellemes talpmasszázs az OTO Adore Foot-tal, aztán egy ringató-hintáztató átmozgatás az OTO Swinggel, egy finom masszírozás az e-Shape-pel, kifelé menet pedig mindenkit rábírtunk, hogy ennyi kényeztetés után tegye próbára izomerejét az OTO Chilin is!

Legnépszerűbbnek az OTO Swing és az OTO Adore Foot bizonyult
Legnépszerűbb készüléknek nagy meglepetésre az OTO Swing és az OTO Adore Foot bizonyult. A Swinget nők és férfiak kortól függetlenül lelkesen tesztelték.
A gépekről szakértő segítséget kaptak a Rossmann dolgozói

Sokaknak már van otthon Flabijuk vagy Chilijük

Amin meglepődtünk: a férfiak is kipróbáltak mindent, még a csajosabb eszközöket is: álltak a Flabin, élvezték az intenzívebb talpmasszázst az Adore Foot-tal. A talpmasszázsos élményekről videót is forgattunk, de a legtöbbnek nevetés lett a vége, mert sokaknak csiklandós volt a talpa.


Férfiak és nők mindent kipróbáltak
Ha foglalt volt egy gép, akkor az OTO e-Shape-eket tesztelték magukon a dolgozók, ki-ki a saját problémás testrészén. Lelkesedésükre bizonyíték, hogy volt, aki kétszer is visszatért, hogy valamennyi gépet ki tudja próbálni.

A hangulat egész nap ilyen jó volt

Igazi relax-pillanat: az OTO Swing használat közben
A hangulatról: olyan jó volt, hogy néha úgy éreztük, mintha mi is ott dolgoznánk!