Oldalak

2015. március 31., kedd

A Mediwel nélkül nincs testébresztés


Rendkívüli érdeklődés mellett idén 9. alkalommal rendezték meg a Coca-cola testébresztő fitnesznapot, ezúttal a Syma csarnokban. A rendezvényen kezdetek óta kinn van a Mediwel: a gépeinkkel még csak most ismerkedőkön túl visszatérő sportőrültek is keresik standunkat, hogy a FLABéLOS-on vagy a Chili kockahas gépen szerzett tapasztalataikat megosszák, eredményeiket megmutassák másoknak is.

Az e-Shape hatása: helyi zsírbontás és mosoly! :)


az OTO Chili töretlen népszerűségnek örvend

nem találkoztunk olyannal, aki ne ismerte volna a Flabit
kígyózó sor 11-től zárásig a két FLABéLOS-nál
"Egy perc és nyersz"- játékunk idén is megmozgatott kicsit és nagyot
Az idei évben is a reggeli nyitástól az esti zárásig dübörgött a Mediwel stand, mely messziről
felismerhető volt a katonás csatasorba rendezett tűzpiros OTO Chili kockahas gépekről. 


Az érdeklődők nem hagyták a Chiliket pihenni, egész nap folyt az őrült harc az „egy perc és nyersz” játékunkban, melynek fődíja lányoknál és fiúknál is egy-egy OTO Chili kockahas gép volt. 






Volt, aki annyira lelkes volt, hogy többször is visszatért korábbi rekordját megdönteni, egy perc alatt minél több húzást elérni a Chilin. A győztesek megérdemelten örülnek új edzőpartnerüknek, az OTO Chili kockahas gépnek: a lányok közül Vincze Kitti, a fiúknál pedig Szedő Adrián volt a legeredményesebb. 

Az Egy perc és nyersz játék nyertese a fiúknál, Szedő Adrián
Az Egy perc és nyersz játék női nyertese, Vincze Kitti
A látogatók a jól ismert Mediwel gépeken kívül a tavaly ősszel bevezetett új egészségmegőrző készülékek iránt is lelkesedtek, folyamatosan használatban volt a hölgyek kedvenc helyi zsírbontó masszázsgépe, az OTO e-Shape, és fáradt, elgémberedett talpakat masszírozott az OTO Adore Foot.

Munkában az OTO Adore Foot
OTO e-Shape-ek körkörös mélymasszázs közben

A FLABéLOS-nál - túlzás nélkül mondhatjuk -, hogy kb. 11 órától hosszú sor kígyózott zárásig, utólag is elnézést kérünk mindenkitől, hogy a 10 perces edzésidőt kicsit csökkentenünk kellett: szerettük volna, ha mindenki sorra kerülhet és kipróbálhatja ezt a méltán népszerű alakformáló edzőgépet. Szívünket melengette, hogy nem találkoztunk olyannal, aki nem hallott még a FLABéLOS-ról, a többségnek egyszerűen csak nem volt lehetősége még próbálni.

11-től zárásig kígyózott a sor a Flabikhoz






A fitnesznap mindig mosolygós, mozgásra éhes embereket terel össze, és imádjuk, hogy ilyenkor mindenki nyitott az újdonságok, a sportolási lehetőségek felé. Köszönjük, hogy folyamatosan jöttetek, kérdeztetek, mindent kipróbáltatok, versenyeztetek, csúcsokat döntöttetek és részt vettetek a nyereményjátékunkban. A Mediwel ajándékcsomagok szerencsés nyertesei Fekete Villő, Thier Anita és Varga Lászlóné lettek, szeretettel gratulálunk, nyereményeiket a GLS viszi házhoz.











2015. március 24., kedd

Fókuszban a FLABéLOS az elhízásról rendezett szakmai konferencián

Az elhízás járványszerűen terjed a világban, hazánkban is. Arra sem lehetünk büszkék, hogy az európai országok közül Magyarországon van a legtöbb elhízott beteg: a lakosság közel 30%-a túlsúllyal és annak szövődményeivel küzd. A FLABéLOS egyszerű és hatékony megoldást kínál a túlsúly leküzdésére, és azért voltunk ott a Magyar Obezitológiai és Mozgásterápiás Társaság két napos márciusi kongresszusán (MOMOT-konferencia, Magyar Telekom Székház, Krisztina krt., 2015. március 20-21.), hogy mindezt bemutassuk. 

MOMOT-konferencia, Magyar Telekom székház, Krisztina krt. 
A Mediwel standja a Telekom székházban
Mediwel gépek teszt alatt
Annak ellenére, hogy a túlsúlyról, annak szövődményeiről és lehetséges gyógymódjairól tartott előadások között csak nagyon rövid szünetek voltak, a két napos konferencián mégis sokan kipróbálták gépeinket. A FLABéLOS mint orvostechnikai eszköz, és mint a túlsúlyos betegek egyik lehetséges mozgásformája több szakembert is érdekelt, sok lehetőséget látnak benne, ezért meghívást is kaptunk egy miskolci kórházba, hogy a gépet szakértő közönség előtt újra bemutassuk.

Belgyógyász szakorvosok is kipróbálták a FLABéLOS-t
A konferencia szüneteiben sokan álltak rá a FLABéLOS-ra
Flabi - így is lehet!
A FLABéLOS kapcsán kiemeltük, hogy azért lehet nagy segítség a túlsúlyos páciensek kezelésében, mert használata nem terheli meg a szívet és az ízületeket, ugyanakkor teljes testet átmozgató edzést nyújt egy más mozgásformára képtelen beteg számára is. Megfelelő diéta beállításával a FLABéLOS a zsírtömeget megfelelő mértékben csökkenti, úgy, hogy közben az izomtömeg nem változik vagy növekszik. Ráadásul, a kampányszerű fogyókúrákkal szemben, melyek az izmokat is leépítik, a FLABéLOS-szal elért fogyás tartós, és nem követi jojó-effektus.

A FLABéLOS nem terheli a szívet
A FLABéLOS hatékony segítség a túlsúly ellen
A FLABéLOS nem támadja az izomszövetet

Obezitológusok, szakorvosok, belgyógyászok próbálták ki a mozgásterápiás alakformáló készüléket, szinte folyamatos volt az érdeklődés a FLABéLOS iránt. Az egyik budapesti kórház belgyógyásza nem csak az alapállást, hanem izomerősítő, zsírégető gyakorlatokat is bemutatott a Flabin.



Az egyik budapesti kórház belgyógyásza az alapállás mellett gyakorlatokat is kipróbált a FLABéLOS-on













A hölgyeket a FLABéLOS mellett a kézi talpmasszázs élményét nyújtó intelligens masszírozónk, az OTO Adore Foot nyűgözte le, volt, aki a konferencia mindkét napján meglátogatta standunkat, hogy újra átélje a kényeztető, frissítő masszázs élményt.

Az OTO Adore Foot az összes talpreflexológiás pontot stimulálja
Az OTO Adore Foot a kézi talpmasszázs élményét nyújtja

Felélénkíti a fáradt láb izmait - OTO Adore Foot
A10 perces frissítő masszázs az egész szervezetre frissítő hatást gyakorol



A Mediwel paletta
További információ: www.mediwel.hu


dr. Endre Veronika, belgyógyász az elhízásról: 



















2015. március 19., csütörtök

Diabétesz konferencián mutatkoztak be a Mediwel egészségmegőrző készülékei

Március 12-én, a XIX. Dunántúli Diabétesz Hétvégére a Mediwel teljes termékpalettával érkezett. 

Munkában az OTO Adore Foot és az OTO e-Shape
Gépeinket a három napos szakmai konferencia résztvevői (diabetológusok, belgyógyászok, háziorvosok, gyerekgyógyászok, kardiológusok, aneszteziológusok, reumatológus és rehabilitációs szakorvosok) előtt mutattuk be és legtöbbjükkel ki is próbáltattuk. A FLABéLOS mellett másik egészségmegőrző, orvostechnikai eszközünk, a cukorbetegek számára kiegészítő terápiát nyújtó OTO Electro Therapad is végre szakértő közönség előtt debütált.
A cukorbetegeknek ajánlott OTO Electro Therapadunk talpstimuláció közben
Valódi szakmai közönség gyűlt össze a Club Tihanyban rendezett programon: a résztvevők 90%-a volt orvos, a fennmaradó 10% pedig az őket kísérő nővér vagy kórházi dolgozó. A vendégek nyitottak és érdeklődőek voltak, gépeink pedig kevésszer pihenhettek a konferencia három napja alatt.
A férfiak is szívesen álltak a Flabin
Az OTO Adore Foot isteni talpmasszázsa nem csak a hölgyek számára volt csábító
Az OTO Adore Foot ritkán veszíti el a népszerűségi versenyt
A FLABéLOS nem csak alakot formál, de boldogsághormont is felszabadít


Ahogy azt már megszoktuk, kényeztető lábmasszázst nyújtó gépünk, az Adore Foot lett most is a konferencia résztvevőinek nagy kedvence: a vendégek csak „légbuborékként” emlegették a készüléket, és többen is visszatértek, hogy újra kipróbálhassák, átéljék az ÉLMÉNY-t.
OTO Adore Foot masszázs közben
A magas sarkú cipőt viselő hölgyek kedvence: OTO Adore Foot
Az OTO Electro Therapadot izom- és idegstimulációs valamint vérkeringés-javító hatása miatt kiemelten cukorbetegséggel élőknek ajánljuk. Ezen a hétvégén azonban nem diabéteszes betegek, hanem az ő orvosaik próbálhatták ki „saját bőrükön” az egyébként rendkívül kellemes talpstimuláció élményét nyújtó készüléket.

Az Adore Foot az urakat is meggyőzte, az e-Shape helyi zsírbontó gépünk inkább a hölgyek körében volt népszerű

A FLABéLOS-t bár sokan ismerték, kevesen tudták, hogy ugyanúgy minősített orvostechnikai eszköz, mint a cukorbetegek számára nagy segítséget nyújtó OTO Electro Therapad. Az eddig sporteszközként ismert FLABéLOS-ról számukra ezen a hétvégén derült ki, hogy az többek között egy mozgásterápiás, vérkeringés-javító, az izmok, az ízületek és a csontok egészséges működéséhez nagy segítséget jelentő készülék, melynek kimagasló eredményei vannak a túlsúly csökkentésében, a csontritkulás visszaszorításában, vagy például a sérülések utáni rehabilitációban.

A Flabit sokan már ismerték
A FLABéLOS-ról kevesen tudták, hogy orvostechnikai eszköz

A konferencián résztvevő orvosoktól számos meghívást kaptunk cukorbetegséggel élők kapcsán rendezett további eseményekre, és szívesen megyünk, mert hisszük, hogy a napjaink népbetegségei, a túlsúly, a diabétesz, a keringési problémák sok odafigyeléssel, szigorú kontrollal és sok mozgással javíthatók vagy egészséges keretek közt tarthatók.
A Mediweles lányok, Adél és Adrienn három napon át segítették a gépek szakszerű kipróbálását