Oldalak

2016. március 21., hétfő

Testébresztő fitnesznap a Mediwellel

Nagy erőkkel és nagyon sok géppel készültünk 2016 első nagy sporteseményére, a Coca-Cola Testébresztő Fitnesznapra. 


Már reggel 7-kor hadrendben álltak a FLABéLOS alakformálók, az új SPORT Flabik, keringésjavító és masszázsgépeink és természetesen az OTO Chili kockahas gépek. Ekkor még nem sejtettük, mekkora harc bontakozik majd ki hatalmas és lelkes néző- és szurkolótábor előtt a lányok és a fiúk mezőnyében is az EGY PERC ÉS CHILIT NYERSZ verseny alatt! Na de ne szaladjunk ennyire előre!



A Symában a reggeli órákban még nem volt nagy tolongás, de a Mediwel standján egész nap élénk nyüzsgést tapasztaltunk, gépeinket nem hagytátok pihenni egy percre sem, időnként sorba is kellett állni értük. Az Adore Foot még mindig nagyon népszerű, ha a lábaink átmasszírozásáról van szó, a két Adore-unk egész nap űzte a stresszt a fáradt lábakból. 







A FLABéLOS-ok óriási népszerűségnek örvendtek, sokan kérdeztétek, mi a különbség a klasszikus Flabi és az új otthoni sporteszközünk, a SPORT FLABéLOS között, így ezt a nap folyamán nagyon sokszor elmagyaráztuk. 













A SPORT FLABéLOS-t leginkább jó kondiban lévő, edzettebb felhasználóknak ajánljuk, hiszen a SPORT Flabin nem elég állni, hanem gyakorlatozni is kell, ha viszont így teszünk, akkor a 4-5-szörösére növelhetjük egy normál edzés hatékonyságát: 20 perc alatt a SPORT FLABéLOS-szal egy másfél órás edzésnyi izommunka végezető el. Az ívelt pad miatt a comb, a has és a fenék területén mintegy 80%-kal több vibrációs energia kiaknázására leszünk képesek, tehát ezeken a területeken még hatékonyabb az alakformálás! Fiúk is kipróbálták az új sporteszközt és meglepődtek az erején!





Megnyugtató a tény, hogy az OTO Chili kockahas gépünk 2016-ban is rendkívüli népszerűségnek örvend! 




A legtöbben nem egy hirdetést lobogtatva jöttek a Chilit kipróbálni, hanem ajánlásra, azaz egy ismerős, egy rokon, egy barát áradozott róla és ezért muszáj volt kipróbálnotok. Az egész napos Chili kipróbálás mellett az „EGY PERC ÉS CHILIT NYERSZ” versenyre is rengetegen jelentkeztetek. A verseny szuper volt, óriási izgalmakat hozott és még az utolsó pillanatban is lehetett fordítani az eredményen. Hatalmas nézőközönség, szurkolók éljeneztek minden egy perces próbálkozásnál, óriási, erőn felüli hajrákat, igazi küzdelmeket láttunk, filmbe illő jelenetekkel! Lányoknál végül Harsányi Szilvi, fiúknál Roba Péter robbantotta a legjobb eredményt, mindketten egy OTO Chili kockahas gép boldog tulajdonosai lettek. Köszönjük, hogy így szerettek bennünket, hogy mindig hozzátok a jó hangulatot és hogy sokat időztök a standunknál: minden munkát megér ez a visszaigazolás!






















Köszönjük a figyelmet!!! Találkozzunk legközelebb is!